Μικράς Ασίας 42
Τ.Κ. 152 33 Xαλάνδρι - Αθήνα
Τ 210 6801718
F 210 6801768
E info@kepsef.gr
Our Services in EN
AΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δυό λόγια για το Κέντρο

Το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) Ιδρύθηκε και Διευθύνεται από την Αλεξάνδρα Σωτήρχου Μ.Α., Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλο.
Το ΚΕ.Ψ.ΕΦ. δραστηριοποιείται μακροχρόνια σε :
• Ψυχοθεραπεία
• Συμβουλευτική
• Εκπαίδευση
• Πρόληψη Ουσιών και Αλκοόλ,
• Εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα
• Ομιλίες
Οι Ενέργειες και οι Παρεμβάσεις των Ψυχολόγων του ΚΕ.Ψ.ΕΦ., αφορούν άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, ομαδική ψυχοθεραπεία, εκπαιδευτικές ομάδες επαγγελματιών και ευρύτερα Ανθρώπινα Συστήματα, όπως (Οργανισμοί, Εταιρείες, Δήμοι, Τηλεοπτικά Κανάλια, Αρθρογραφία, κ.α.).

Οι Συνεργάτες Ψυχολόγοι του ΚΕ.Ψ.ΕΦ., διακρίνονται για την Αρτιότητα της κατάρτισής τους, την Εμπειρία τους, τα Θετικά Αποτελέσματα του έργου τους, καθώς επίσης για την Όρεξη και το Κέφι για το αντικείμενο της εργασίας τους.

Η Αποδοχή, η Αγάπη και ο Σεβασμός προς τον ’Aνθρωπο, είναι βασικές ιδιότητες που διακρίνουν τους Ψυχολόγους του ΚΕ.Ψ.ΕΦ., στον τρόπο με τον οποίον συνεργάζονται με τον κάθε πελάτη.

Το μήνυμα μας προς τους πελάτες μας

Η κάθε δυσκολία ή/και ο κάθε προβληματισμός του πελάτη μας, που έρχεται σε μας για να πάρει βοήθεια, λαμβάνεται υπ' όψιν χωρίς διακρίσεις η/και επικριτικά σχόλια και διαχειρίζεται με την ίδια σοβαρότητα.
Το Πιστεύω μας είναι, ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Ο Ρόλος μας είναι να υπηρετούμε τη μοναδικότητα του, και να τον διευκολύνουμε να αντιμετωπίζει τις προσωπικές δυσκολίες της καθημερινότητας του, με τρόπο αποτελεσματικό!
Στόχος μας ΔΕΝ είναι να δημιουργούμε εξαρτητικές σχέσεις μεταξύ πελάτη και ψυχολόγου. Επιθυμούμε άμεσα αποτελέσματα προκειμένου να απαλύνουμε τον προβληματισμό με τον οποίο μας επισκέπτεται ο κάθε πελάτης μας.
Ο Oυσιαστικός λόγος για τον οποίο αποκαλούμε «πελάτη» όποιο άτομο μας επισκέπτεται και όχι «ασθενή», είναι διότι δεν θεωρούμε ως «αρρώστια» το πρόβλημα ή τη δυσκολία του ατόμου που μας επισκέπτεται.
Το ΚΕ.Ψ.ΕΦ. τιμά εσάς τους πελάτες μας, και θεωρούμε ότι εσείς κυρίως είστε αυτοί που τιμάτε εμάς με την παρουσία σας.

Σας Ευχαριστούμε.


  Eκτύπωση Πάνω  
Η Ψυχολογική Στήριξη και η Ψυχοθεραπεία συντείνουν στην...
  • Θεραπεία της Κατάθλιψης
  • Βελτίωση της Αυτοπεποίθησης
  • Διαταραχές διατροφής
  • Σεξουαλική δυσλειτουργία
Tηλ. Κέντρο 210 6801718
Γραμματεία
H Γραμματεία λειτουργεί καθημερινά 10:00 - 21:00
Email : info@kepsef.gr
  KENΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ®
© Copyright 2009 - 2014 :: All Rights Reserved ::
Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση ή Αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος web site ή μέρους αυτού, με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενως την έγγραφη άδεια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (www.kepsef.gr).
Designed by Orthokentro